september 7, 2018

Trainingen

Het helpen en opleiden van mensen het uitgangspunt van mind-fulness, om deze reden hebben wij onze trainers geselecteerd op gebied van professionaliteit, visie en ervaring.

We bieden onderstaande trainingen aan:

Stress verminderen.

Omgaan met stress kan soms erg moeilijk zijn, het heeft veel impact op jouw persoonlijke leven maar ook op je omgeving. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat deze training onder begeleiding van een expert wordt aangeboden.

Omgaan met depressie.

De impact van een depressie is erg groot, dit wordt helaas vaak onderschat. Jaarlijks hebben meer dan een half miljoen 18-64 jarigen last van een depressie, dit is een groot aantal. Het herstellen van een depressie verloopt vaak erg zwaar en vergt veel energie. Wij willen je daarbij helpen met een training op maat gemaakt voor mensen die last hebben van een depressie.

Herstellen van een burn-out.

Meer dan 1 miljoen Nederlanders hebben last van burn-out klachten op zijn/haar werk. Dit heeft effect op de gezondheid en de effectiviteit van de werknemer. Je voelt je mentaal uitgeput en bezwijkt onder de veel te hoge werkdruk. Mind-fulness wil je hierin graag begeleiden en bieden speciale trainingen aan die je leert om te gaan met je burn-out en hiervan te herstellen.

Leren mediteren.

Meditatie heeft veel positieve invloeden op je leven en kan uiteraard geleerd worden. Het geeft rust in je leven en leert je te ontspannen waardoor je bloeddruk verlaagd en stress verminderd. Wil jij ook leren mediteren en je leven wat rust brengen? Dan kan je je aanmelden voor de meditatietraining.